Over GENEKO Nederland

GPRS, EDGE, UMTS, 3G en 4G routers

B.E.S.D. Benelux vertegenwoordigd GENEKO voor de Nederlandse en Belgische markt.
GENEKO Nederland is de handelsnaam voor GENEKO producten en valt onder B.E.S.D. Benelux B.V.
De routers van GENEKO complementeren de mogelijkheden op het gebied van datacommunicatie  producten die door B.E.S.D. Benelux worden aangeboden.
De kracht van B.E.S.D. Benelux B.V. ligt in de flexibiliteit van het programma en onze bereidheid constructief in te haken op uw specifieke wensen en behoeften. Onze producten bieden nèt dat beetje meer en onze service gaat nèt even verder. In de communicatie naar buiten toe, noemen wij deze klantgerichte werkwijze al 25 jaar lang "klantspecifieke standaardoplossingen voor industriële automatisering". U vindt dit uitgangspunt terug in de diversiteit van de merken en producten die wij vertegenwoordigen, in onze productkennis en betrokkenheid bij uw problematiek, in de manier waarop u via ons kunt profiteren van de expertise bij de leveranciers, kortom, in alles wat we doen.
B.E.S.D. Benelux B.V. werkt uitsluitend samen met middelgrote leveranciers die kwaliteit en continuïteit bieden, maar niet de logheid en bureaucratie die zoveel grote organisaties kenmerken. Wanneer iets niet standaard voorhanden is, dan kunnen wij het hoogstwaarschijnlijk voor u regelen. Dàt is wat klantspecifieke standaardoplossingen voor u betekent. Wij zijn u graag van dienst.

B.E.S.D. Benelux is opgericht in 1989.