4G, LTE RoutersGWR-HS352, GWR-HS352+ en GWR-HS402 4G-Router

GPRS / EDGE / HSDPA / HSUPA / HSPA / HSPA+ / LTE Routers met dubbele SIM-kaart en MODBus ondersteuning

Met de GWR-HS serie heeft GENEKO een aantal nieuwe routers toegevoegd aan het leveringsprogramma die speciaal zijn ontwikkeld voor snelle mobiele datacommunicatie (tot 100Mbps) verbindingen. De GWR-HS serie is gebaseerd op een ARM11 processor met een betrouwbare en efficiënte GNU / Linux kernel waarmee alle noodzakelijke functies van een moderne Router kunnen worden geïmplementeerd.
De GWR-HS serie biedt voor op locaties waar geen netwerkstructuur aanwezig is, een goed alternatief voor een snelle internet verbinding. Het apparaat is zo ontworpen dat het toegang tot het internet biedt voor een of meerdere pc’s maar ook voor andere netwerken apparaten, zoals video camera's en mobiele werkplekken.
De WAN-verbinding met GSM, UMTS en LTE (4G) netwerken wordt verzorgd door de geïntegreerde GPRS / EDGE / HSDPA / HSUPA / HSPA / HSPA+ / LTE module. De GWR-Router biedt zo communicatie mogelijkheden met externe apparaten via Ethernet en RS232 aansluiting. De RS232 interface ondersteunt tevens het MODBus/TCP protocol.
Naast statische en dynamische routing-functies, ondersteunt deze netwerk Router ook nog andere functies zoals: DHCP server, IP filtering, VPN en NAT / PAT beveiliging. Het concept van de Router is zodanig ontworpen dat het voor zeer uiteenlopende toepassingen kan worden gebruikt.
De GWR-Routers zijn uitgevoerd met een dubbele SIM-kaart. De Router kan daardoor automatisch overschakelen naar de andere SIM-kaart (provider). Hierdoor is een alternatieve verbinding in geval van een verbinding onderbreking gewaarborgd.
Optioneel is het mogelijk om de Router te voorzien van een WiFi 11b/g/n module.
De compacte module met afmetingen van 95x135x35mm BxLxH is voorzien van diverse LED-indicatoren voor:
- Ethernet netwerk dataverkeer
- Power on
- GSM Link activiteiten
- WiFi Link activiteiten
- Signaal kwaliteit
- reset

BESD op LinkedInVolg BESD op LinkedIn

 

 Naar productpagina

In de media:
AT Aandrijftechniek

NEN e-Veiligheid

Products4Engineers

eTotaal

RSS

Laatste nieuwsberichten

06-05-2015
4G/LTE Routers met meerdere Ethernet poorten voor mobiele netwerken, optioneel voorzien van een WiFi interface.
19-03-2013
GWR-HS352, GWR-HS352+ en GWR-HS402, 4G-Routers met dubbel SIM-slot en MODBus ondersteuning.
14-08-2012
GPRS/EDGE/HSDPA/HSUPA Router met dubbele SIM-kaart en RS232/422/485 MODBus ondersteuning.
07-10-2011
De GAWR352 is ontworpen als datacommunicatie module voor primair -ADSL- en als back-up -3G- internet toegang. De failover-functie die is geïmplementeerd in deze router, zorgt voor automatische omschakeling.