GWR462 serie, 4G routers met LCD Display GWR462 serie, 4G router met meerdere Ethernet poorten en WiFi optie

4G/LTE Routers met meerdere Ethernet poorten voor mobiele
netwerken, optioneel voorzien van een WiFi interface.

Met de GWR462 serie heeft Geneko weer een aantal nieuwe routers toegevoegd aan het leveringsprogramma die zijn ontwikkeld voor snelle mobiele datacommunicatie (tot 100 Mb/s) verbindingen. De GWR462 serie is gebaseerd op een ARM Cortex-A8 processor met een betrouwbare en efficiënte GNU / Linux kernel, waarmee alle noodzakelijke functies van een moderne router kunnen worden geïmplementeerd. De GWR462 serie biedt een goed alternatief voor een snelle internet verbinding op locaties waar geen netwerkstructuur aanwezig is. Het apparaat is zo ontworpen dat het toegang tot het internet biedt voor een of meer PC’s, maar ook voor andere netwerken apparaten zoals video camera's en mobiele werkplekken. De WAN-verbinding met GSM, UMTS en LTE (4G) netwerken wordt verzorgd door een geïntegreerde HSPA+ / LTE module van Sierra Wireless of Huawei. De GWR-router biedt zo communicatiemogelijkheden met externe apparaten via twee of vijf RJ45 Ethernet poorten en een RS232 aansluiting. De RS232 interface ondersteunt tevens het MODBus/TCP protocol. Behalve statische en dynamische routing-functies, ondersteunt deze netwerk router ook nog andere functies zoals DHCP server, IP en MAC filtering, VPN en NAT / PAT beveiliging. Het concept van de router is zodanig ontworpen dat het voor de meest uiteenlopende toepassingen kan worden gebruikt. De GWR-routers zijn uitgevoerd met een dubbel SIM-slot. De router kan daardoor automatisch overschakelen naar de andere SIM-kaart (provider). Hierdoor is een alternatieve verbinding in geval van een verbinding onderbreking gewaarborgd. Optioneel is het mogelijk om de router te voorzien van een WiFi 11b/g/n module (GWR462-xW).
Nieuw is ook het display. Middels de select knop kan men door de informatiepagina's scrollen voor LAN, WAN en module informatie.

VLinkedInolg BESD op LinkedIn

 

Naar product pagina

In de media:
Products4Engineers
Hotfrog
 


 

RSS

Laatste nieuwsberichten

06-05-2015
4G/LTE Routers met meerdere Ethernet poorten voor mobiele netwerken, optioneel voorzien van een WiFi interface.
19-03-2013
GWR-HS352, GWR-HS352+ en GWR-HS402, 4G-Routers met dubbel SIM-slot en MODBus ondersteuning.
14-08-2012
GPRS/EDGE/HSDPA/HSUPA Router met dubbele SIM-kaart en RS232/422/485 MODBus ondersteuning.
07-10-2011
De GAWR352 is ontworpen als datacommunicatie module voor primair -ADSL- en als back-up -3G- internet toegang. De failover-functie die is geïmplementeerd in deze router, zorgt voor automatische omschakeling.